Naša novinarka Sanjskega moškega pozna že leta, to pravi o njem

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
"Pretekli vikend se je pričela nova sezona Sanjskega moškega, o kateri pa imam že nekaj za povedati."
Oglej si celoten članek

Tako je novo kolumno o šovu Sanjski moški začela naša novinarka, ki ponovno ni skoparila z besedami. Razkrila je, da je "sanjskega fanta" Blaža (ker po njenem mnenju še ni moški) spoznala pred nekaj leti in si že takrat ustvarila svoje mnenje o njemu.

A še več ima za povedati o deklet, ki se letos borijo za njegovo srce. Brez dlake na jeziku je povedala, da so jo po komaj dveh epizodah že razočarala. Zakaj, preberite na Style.Over.Net. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:13 12. Oktober 2022.

    Sanjski moški... Miljonar, razvajati svojo drago vsak dan, mora imet služkinjo, kaharja, šoferja ko nima časa on, letalo, jahto, helikopter, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.