Napolnil je mojo pohotno muco

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Teden v Barceloni je minil kot za šalo. Še posebej zato, ker sem bila v dobri družbi in sem se zadnji dan spomnila, da nisem videla vsega, kar sem si želela, preden sem odšla od doma. Stanovala sem pri Rafovi družini, on pa pred pol leta pri meni.
Oglej si celoten članek

Rafa, postaven in zagorel Španec, mi je dal vetra. Zaljubljena sva že od poletja 2009 in čeprav se vidiva le na nekaj mesecev, najina ljubezen močno žari ves čas. Počasi se približuje dan, ko bom za vedno ostala pri njem. Doma me trenutno zadržujejo obveznosti, ki se počasi iztekajo, potem pa poletim v sončno Katalonijo, naravnost v objem svojemu izbrancu. Življenje tam mi popolnoma ustreza, hrana je odlična, ljudje pa zelo prijazni. Rafa je temperamenten kot večina njegovih rojakov, v postelji pa se prelevi v pravo žival. On bi raje živel v Sloveniji. Navdušen je bil nad našimi gorami, hrano in lepimi dekleti. Tisto zadnje sem mu črtala s seznama, hehe. Neverjetno se mi je zdelo, ko sem pri njem opazovala spremembe pri seksu glede na to, kje sva bila.

Doma je prava zverina, ki s tebe strga obleko, te zasuje z vročimi poljubi, svoje ustnice namoči v mednožje in vsak trenutek hrepeni po novem in novem orgazmu. Pri nas pa je bil precej bolj umirjen, na plan je prišla njegova romantična plat in bolj kot sam seks ga je zanimalo počasno poljubljanje in crkljanje. Presenetilo ga je, kako znam tudi sama nepotrpežljivo vzeti tisto, kar si želim. Vseeno pa mi je bolj všeč tisti Rafa, ki me v Kataloniji grabi za boke, me vleče v naročje in mi divje sesa ustnice, pa bradavičke, mi poljublja trebuh in z zobmi slači spodnjice. Všeč mi je tudi, da se lahko maja ali pa še prej zapodiš v morje, ki nedaleč stran čaka na gola telesa. Zadnjič sva se ljubila na plaži. Žive duše ni bilo blizu, pa tudi Rafa dobro ve, kje je človek lahko nekoliko bolj na samem.

Ko sva prišla iz vode, sva legla na brisači, jaz na trebuh, on pa na bok. S prsti je lovil kapljice vode po mojem hrbtu, mi vmes odpel modrček, nato s prsti smuknil za spodnji del in me božal po zadnjici. Pravkar sva si v vodi privoščila enega na hitro, a njemu je bilo kaj takšnega bolj za uvod v kaj večjega. Poljubljal me je po vratu in kar preslišal mojo prošnjo, da me namaže. Rekel je le, da me bo pošteno namazal, ko pride čas za to. S kolenom je šel preko mene in mi sedel tik za zadnjico. Njegovi čudežni prsti so masirali moja ramena, čutila pa sem, kako z vse bolj trdim korenjakom masira tudi moji ritnici. Želela sem si ga. Morda še bolj kot malo prej v vodi, a mu tega nisem želela povedati. Uživala sem v njegovi igri in se veselila ponovnega snidenja z njegovim velikim čudom.

Očitno ga je ob strani svojih kopalk spustil na plan, saj sem kmalu lahko čutila, kako me z njegovim vrhom boža po goli ritnici. Ugriznila sem se v ustnico in globoko vdihnila. S prsti mi je odmaknil kopalke, zagrabil ritnici in mi korenjaka prislonil mednju. Nekoliko sem se uprla na kolena, zadnjico potisnila od tal in se mu pohotno nastavila. V tistem hipu je vrh debele in nabrekle glavice zdrknil med hlebčkoma vse do pohotne muce in se brez zadržka zarinil vanjo. Od užitka sem zavila oči in tiho zastokala v brisačo. Moja češplja je bila polna velikega korenjaka, ki me je pred nekaj minutami privedel pred vrata raja. Da mi ni prišlo, mu nisem povedala. To bi si štel za neuspeh in bi bil ves dan nataknjen. Tako ali tako sem vedela, da bom imela kmalu novo priložnost in nisem se motila.

Njegovo telo je prekrilo moj hrbet, njegove mišičaste roke so se uprle v tla in brez težav se je držal na njih, medtem ko je s svojim junakom razveseljeval mojo tesno pohotnico. Nekaj časa se je držal celo samo na eni roki, z drugo pa je grabil po mojih joških, ki so se zibali naprej in nazaj skupaj z njim. Bila sva blizu vode, a naju ni motilo, da nama valovi zalivajo stopala. Predana le enemu cilju sva tiho ječala in lovila orgazem, ki je končno preplavil tudi moje telo in glavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.