Naomi Watts na snemanju na Hrvaškem

Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts Foto: Pixsell Naomi Watts
Slavna igralka Naomi Watts je prispela k našim sosedom, kjer bodo snemali film o princesi Diani.
Oglej si celoten članek

Avstralska igralka Naomi Watts se trenutno mudi v Zagrebu, ki je postal prizorišče biografskega filma o tragično umrli princesi Diani, v katerem ima zvezdnica glavno vlogo.

Biografija z naslovom Caught In Flight bo govorila zgodbo princese ljudskih src v zadnjih dveh letih njenega življenja pred usodno prometno nesrečo v Parizu leta 1997, v kateri je umrla. Film se bo osredotočal predvsem na njeno skrivnostno ljubezensko zvezo z zdravnikom Hasnatom Khanom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.