Naomi vrača tožbo

Foto: Žurnal24
Ker manekenko Naomi Campbell toži podjetje, za katerega je delala dvanajst let, se je lepotica odločila udariti nazaj.
Oglej si celoten članek

Muhasta manekenka Naomi Campbell se je znova znašla sredi sodne vojne. Črno gazelo toži podjetje za trženje parfumom Moodform Mission, s katerim je manekeneka sodelovala. V podjetju trdijo, da Naomi ni izpolnila vseh zahtev v dvanajstletni pogodbi, ki so jo podpisali. Naomi se očitno ni pojavila na vseh prireditvah, na katerih bi morala promovirati parfume.

Na obtožbe je odgovorila njena predstavnica za javnost. "Gospodična Campbell je šokirana in prizadeta zaradi lažnih obtožb, ki jih izdaja njena nekdanja agentka, ki je zaradi manekenke zaslužila celo bogastvo," je povedala in dodala, da bo Naomi še ta teden sprožila postopke tožbe proti podjetju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.