Naomi Campbell nogirala svojega ljubčka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanji supermodel končal romanco s 23 let mlajšim. Razlog? Moški, ne dopustite, da se ženska znajde v takšnem stanju!
Oglej si celoten članek

48-letna črna lepotica Naomi Campbell je končala štirimesečno romanco s 25-letnim glasbenikom skupine One direction Liamom Paynom. Po poročanju zaupnih virov sta imela par sicer skupaj veliko zabavnih trenutkov, v katerih je bilo veliko smeha. A ni bilo usojeno. 

Menda naj bi se Naomi mladega ljubčka preprosto - naveličala. The Sun še poroča, da je bil Liam tisti, ki si je bolj želel Naomine družbe, medtem ko je manekenka že na začetku njun odnos vzela precej svobodno, pa čeprav sta skupaj preživela silvestrovo v Gani in si medtem, ko sta bila razpeta med New York in London, pošiljala po socialnih mrežah flirtov polna sporočila.. Tako se tudi ni nikoli želela javno fotografirati z njim. 

Foto: Profimedia Liam Payne

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.