Namigi za sveže jesensko ličenje

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Če imate radi zadimljen videz oči, a mislite, da temni toni vaše oči optično pomanjšajo, potem poskusite z bolj svežim jesenskim ličenjem. Predstavljamo pet enostavnin korakov do popolnega videza.
Oglej si celoten članek

1. korak: Podlaga

Na obraz nanesite lahko tekočo podlago. Če pudra ne uporabljate, pa ga nanesite vsaj na predel vek - tako boste izenačili ton polti na vekah in pod obrvmi, senčilo na vekah pa bo obstojnejše.

2. korak: Obroba

Z rjavim tušem ali barvico obrobite zgornjo veko. Črto povlecite tik ob trepalnicah. Za večjo dramatičnost lahko uporabite tudi črn tuš ali barvico.

3. korak: Senčilo

Izberite senčilo v odtenku kakava - lahko tudi z nežno svetlikajočimi se delci. Nanesite ga na veke, tanko črto s sečilom potegnite tudi ob spodnjih trepalnicah.

4. korak: Poudarki

V notranje kotičke nanesite senčilo v zlatem odtenku. Z nanosom ne pretiravajte - dodajte ga le toliko, da bo viden prehod, pogled pa bolj sijoč.

5. korak: Maskara

Trepalnice pred nanosom maskare upognite s klešči. Uporabite črno maskaro za dramatičen videz.

6. korak: Rožnato

Ličnice poudarite z rožnatim rdečilom, nežno rožnato šminko nanesite tudi na ustnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.