Vložene suhe paradižnike dobro odcedite, nato jih drobno nasekljajte ali zmeljite v mešalniku. Zmešajte paradižnik, skuto in kislo smetano. Začinite s soljo in poprom ter mleto rdečo papriko.
Po želji dodajte nasekljane olive, nasekljane kapre, inčunove fileje, žličko olivnega olja ... Postrezite z opečenimi kruhki.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.