Naključje? Po tem, ko je Meghan dobila slabo novico, je Camilla naredila to!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nič ne bo s sanjsko pogodbo ...
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia kraljica camilla Ta teden je odjeknila vest, da bo Spotify ukinil podkast, ki ga je vodila Meghan Markle. Morda zato, ker je poslušalce vlekla za nos?

Mediji so poročali, da se lepotica zaradi tega ni prav dosti obremenjevala, saj se ji je nasmihala sanjska pogodba z Diorjem. A iz te moke ne bo kruha, sta potrdila oba tabora. Meghan sodelovanja s kakšno znano blagovno znamko sicer ne izključuje, a bolj kot Dior jo menda zanima Cartier.

Kakor koli že, zdi se, da so govorice prišle do njene "tašče" Camille. Če gre verjeti zlobnim jezikom, se je celo malo ponorčevala iz Harryjeve žene. V Berkshire, na dogodek Royal Ascot, je namreč prišla v belem plašču, ki ga je zanjo naredil Dior. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:19 25. Junij 2023.

    Avtorju! S takšnim in podobnim prispevkom lahko bralcem tudi prizanesete. Pa koga za boga miloga te zgodbice zanimajo..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.