Najstniška zvezdnica prvič noseča

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Anna Chlumsky pričakuje prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Igralka Anna Chlumsky s svojim možem Shaunom Sojem poleti pričakuje prvorojenca ali prvorojenko.

"Za zdaj se zelo dobro počutim. Imela sem veliko srečo, nisem imela jutranje slabosti, kar je bilo super, ker sem snemala serijo Veep," je povedala zvezdnica, ki je pred kratkim s svojim možem praznovala peto obletnico poroke.

Dejala je še, da že pripravlja otroško sobo za otroka, katerega spol že poznata, vendar ga ne želita razkriti javnosti. Anna je še povedala, da je previdna, katero knjigo o nosečnosti izbere in prebira.

Mnogi se igralke spomnijo kot nagajivega dekleta iz filma Moja punca, trenutno pa nastopa v komični seriji Veep, kjer igra vodjo osebja ameriške podpredsednice Seline Meyer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:10 28. Marec 2013.

    Spomnim se je iz My Girl.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.