Najstniki so izbrali svoje heroje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Los Angelesu so sinoči podelili nagrade Teen Choice Awards. Podelitev sta vodila Sarah Hyland in Tyler Posey.
Oglej si celoten članek

Prireditev je zaznamovalo kar nekaj nepozabnih trenutkov.

Med najbolj ganljivi trenutki je bil govor igralca Ansela Elgorta, ki je prejel nagrado za najboljšega igralca v drami, in sicer za film The Fault in our Stars, ki govori o dekletu, ki je zbolelo za rakom. Mladi zvezdnik je med drugim povedal, da sočustvuje z vsemi bolniki, saj je bolezen res kruta. Film je bil sicer veliki zmagovalec podelitve. Med drugim je bil nagrajen tudi z nagrado za najboljšo dramo, glavna igralka Shailene Woodley je prejela nagrado za najboljšo igralko v drami, skupaj z Anselom pa sta prišla na oder tudi po nagrado za najboljši filmski par.

Shailene Woodley je sicer prejela tudi nagrado za najboljšo akcijsko igralko v filmu Razcepljeni. Film je bil sicer razglašen tudi za najboljši akcijski film leta.

Solze so tekle tudi med govorom Selene Gomez, ki je bila razglašena za najbolj seksi igralko. Lepotica se je v solzah zahvalila mami. "Želim se zahvaliti mami, ker je najbolj čudovito bitje na svetu. Je močna in za mene se je marsičemu odpovedala. Nagrada ne pripada meni, ampak tebi.“

Prireditev je otovorila Demi Lovato s pesmijo Really don't care. Za skladbo je bila kar dvakrat nagrajena (najboljša poletna pesem in najboljša poletna izvajalka). "Vsak od vas si zasluži lepo in nepozabno življenje. Bodite najboljše, kar ste lahko, saj vaše sanje lahko postanejo resničnost, če boste zanje le trdo delali,“ je dejala Lovatova.

Duhovit je bil govor Donalda Sutherland, ki je prejel nagrado za najboljšega zlobneža (za sago Igre lakote). "Jaz sem najbolj zloben? Moja žena, ki je z mano poročena 42 let, mi je naročila, naj vam povem, da se z vami strinja,“ je povedal igralec.

Tudi Kylie Jenner, ki je včeraj praznovala rojstni dan, je morala na oder. V imenu družine Kardashian je sprejela nagrado za najboljši resničnostni šov. Lepo darilo ...

Celoten seznam zmagovalcev lahko vidite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.