Najslabše oblečene na Zlatih globusih

Foto: Reuters Helena Bonham Carter Foto: Reuters Michelle Williams Foto: Reuters Lara Flynn Boyle Foto: Reuters Courtney Love Foto: Reuters Paula Abdul Foto: Reuters Sharone Stone Foto: Reuters Nicole Kidman Foto: Reuters Maggie Gyllenhaal Foto: EPA Mariah Carey Foto: EPA Tina Fey Foto: EPA Renée Zellweger Foto: EPA Vanessa Williams
Na rdeči preprogi se žal ne blešči vedno. To vsako leto znova na podelitvi Zlatih globusov dokaže kar nekaj zvezdnic, ki krepko zgrešijo z izbiro večerne toalete. Preverite, koga so modni strokovnjaki uvrstili na seznam najslabše oblečenih na Zlatih globusih vseh časov.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.