Najmodnejši vzorec zime

Foto: Imaxtree Valentino Foto: Imaxtree Sonia Rykiel Foto: Imaxtree Sonia Rykiel Foto: Imaxtree Sonia Rykiel Foto: Imaxtree Philip Plein Foto: Imaxtree Mulberry Foto: Imaxtree Marni Foto: Imaxtree Etro Foto: Imaxtree Dior Foto: Imaxtree Dior Foto: Imaxtree Dior Foto: Imaxtree Burberry Foto: Imaxtree Burberry Foto: Imaxtree Burberry Foto: Imaxtree Ashish Foto: Imaxtree Ashish Foto: Flynet/JLP Pippa Middleton Foto: Flynet/JLP Zooey Deschanel Foto: Flynet/JLP Nicky Hilton Foto: Flynet/JLP Natalie Portman Foto: Flynet/JLP Ginnifer Goodwin
Razmišljate o nakupu plašča, šala ali zimskega krila? Če boste izbrali takšnega s karirastim vzorcem, boste zadeli v polno.
Oglej si celoten članek

Karo je hit letošnje jeseni in zime. Z njim še vedno ostajamo v duhu šestdesetih in osemdesetih. Karirastim srajcam so se tako zopet pridružili plašči, zelo trendovsko boste videti v karo kratkih hlačah, zgrešiti ne morete niti s krilom in hlačami.

Barve ostajajo

Pravilo, da je karo obarvan v rjave in rdeče odtenke, ne drži več. Živahne barvne kombinacije so osvojile tudi karo vzorce, vpadljivi kosi pa so kot pisani na kožo vsem, ki radi izstopate.

Poudarek na dodatkih

Če vas karo na oblačilih ne prepriča, vas bo morda na dodatkih. Dovolj je že tanjši pas na torbici, detajli na škornjih ali nepogrešljiv karirast šal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.