Najlepši štirikolesnik je …

Foto: Žurnal24 Lamborghini reventon Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Letni izbor za najlepši avtomobil na svetu – L'Automobile più Bella del Mondo – ni razvpit kot nekateri drugi, vendar pa letos slavi že 15. obletnico.
Oglej si celoten članek

Žirija, sestavljena iz oblikovalcev, kritikov, umetnikov in zgodovinarjev, izbira najlepše avtomobile v več kategorijah. Na sklepni svečani prireditvi v prestolnici mode, Milanu, je bil glavna zvezda izbora lamborghini reventon, ki je osvojil nagrado za najlepši avtomobil v kategoriji specialnih avtomobilov.


Citroën C4 picasso © Citroën

 

Od cenovno dostopnejših štirikolesnikov je v kategoriji mestnih avtomobilov titula pripadla fiatu 500, fiat bravo je bil najlepši med kompaktnimi avtomobili. Mercedes razreda C je bil okronan za najlepšo limuzino, lexus LS600H pa za najlepše luksuzno vozilo. Audi A5 si je ovil lento v kategoriji najlepšega kupeja, nagrada za najlepši "zgoraj brez" avtomobil je šla v roke Opla oziroma njihovega modela GT. Aston Martin DBS je postal najlepši športni avtomobil, medtem, ko je citroën C4 picasso razglašen za najlepši MPV.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.