Najbolj zaželeno vabilo na svetu

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Britanski dvor je 1900 povabljencem že poslal trenutno najbolj zaželena vabila na svetu.
Oglej si celoten članek

Na prvi pogled vabilo, ki odpira vrata do poroke leta, ni nič posebnega. Veliko je 25x15 centimetrov, na vrhu sta v zlatih črkah v latinščini zapisani inicialki kraljice Elizabete II. ("Elisabeth Regina"), spodaj pa zapis: "Kraljica je častnemu komorniku naročila, naj (…) povabi na poroko princa Williama in Kate Middleton."

Vabila so že razposlali. Kot je znano, sta Kate in William med drugim povabila tisoč prijateljev, 50 predstavnikov britanske monarhije in 40 tujih kronanih glav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.