Najbolj vroče Portugalke

Foto: Žurnal24 Igralka Krista Allen je Portugalka po materini strani. Foto: Žurnal24 Manekenka Claudia Vieira Foto: Žurnal24 Manekenka Isabel Figueira Foto: Žurnal24 Playboyeva zajčica Kari Ann Peniche Foto: Žurnal24 Igralka in model Liliana Santos Foto: Žurnal24 Glasbenica Luciana Abreu Foto: Žurnal24 Igralka Maria de Medeiros Foto: Žurnal24 Igralka Mariana Monteiro Foto: Žurnal24 Pevka Mariza Foto: Žurnal24 Model Merche Romero Foto: Žurnal24 Model Sara Santos Foto: Žurnal24 Shanna Moakler, miss ZDA leta 1995 in nekdanja žena divjega rokerja Travisa Bark Foto: Žurnal24 Katy Perry Foto: Žurnal24
Portugalke so atraktivne, odločne in vročekrvne, slovijo pa tudi kot lepe ženske. V galeriji si oglejte, katere so zagotovo med najbolj vročimi.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.