Najbolj seksi moški je Chris

Foto: FameFlynet Pictures Chris Hemsworth Foto: Profimedias Chris Pratt Foto: Reuters Jamie Dornan Foto: Profimedia Ki Hong Lee Foto: Profimedia Blake Shelton Foto: Profimedia Bradley Cooper Foto: EPA Matt Bomer Foto: Profimedia Michael Straham Foto: Profimedia Eddie Redmayne Foto: Profimedia Scott Foley Foto: Profimedia Tim Tebow
Revija People je izbrala najlepšega Zemljana 2014.
Oglej si celoten članek

Zmagal je igralec Chris Hemsworth. "Mislim, da se bom sedaj lahko doma upravičeno nekaj tednov bahal. Ženi sedaj lahko rečem: 'To ljudje mislijo, zato mi ni treba več pomivati posode ali menjavati plenic. To je sedaj pod mojo častjo. Sedaj mi je uspelo,“ se je po razglasitvi pošalil postavni Avstralec.

Kdo je še pristal na lestvici, si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.