Najbolj prodajani so Maroon 5 in Fergie

Foto: Žurnal24 Največkrat prenešen glasbeni hit s programom iTunes je zapela Fergie.
Več milijonom uporabnikom iTunesa je padla v oči seksipilna pevka Fergie in skupina Maroon 5.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji glasbe so se prek Applovega iTunesa v letošnjem letu največkrat odločili za prenos albumov ali singlov izvajalcev Maroon 5 in Fergie. Spletni prodajalec glasbe je objavil le seznam, o konkretnih številkah pa ni želel govoriti.

Naj album
Album skupine Maroon 5 "It Won't Be Soon Before Long" je zasedel najvišje mesto v rubriki najbolj prodajanih albumov, sledita pa mu Amy Winehouse z "Back to Black" in Kanye West z "Graduation". Slednjima se obeta tudi glasbena nagrada na podelitvi Grammy Awards, saj sta oba večkrat nominirana.

Naj pesem
Največkrat prenešen glasbeni hit s programom iTunes je zapela Fergie in sicer "Big Girls Don't Cry", s komadom "Glamorous" pa je zasedla tudi peto mesto. Na drugo mesto se je uvrstila Gwen Stefani z "The Sweet Escape", sledila pa sta ji še Plain White T s "Hey There Delilah" in Avril Lavigne s pesmijo "Girlfriend".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.