Najbolj neseksi je Jessica

Foto: Žurnal24 Spomnimo, da so leta 2007 tudi bralci revije Maxim Magazine Sarah razglasili za
Sarah Jessica Parker pravi, da se z nazivom najbolj neseksi ženske na svetu ne obremenjuje.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica serije Seks v mestu Sarah Jessica Parker je bila minuli mesec izbrana za najbolj neseksi zvezdnico na svetu. Izbor je tudi letos organizirala revija Maxim.

Parkerjeva se nazivu le smeje in pravi, da ji ni mar, kaj si ljudje mislijo o njenem videzu. "Kar kritiki še ne vedo, je, da se bom nekega dne zbudila debela, ampak bom še vedno vesela. Tako dobre volje, kot sem zdaj. Ne moti me, če ljudje mislijo, da nisem seksi, saj tudi sama mislim, da nisem," je izjavila 42-letna zvezdnica, ki je v preteklosti intimno prijateljevala z najlepšimi moškimi tega planeta. Med drugim je v svoji postelji gostila Johna F. Kennedyja Jr., Joshuo Kadisona (zanjo je napisal pesem Jessy), zdaj pa je poročena z igralcem Matthewom Broderickom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.