Najbolj modne moške pričeske

Foto: Žurnal24 Foto: Fame Flynet David Beckham
Letos boste zapeljevali v slogu Georgea Clooneyja. K urejeni pričeski pristaja neurejena brada. Beckham že ve.
Oglej si celoten članek

"Pri pričeskah so letošnjo pomlad modna 50. leta. To so leta, ko so bili moški najlepše urejeni. Z osnovnimi produkti so bili lasje počesani na stran z malo volumna. V teh letih je bilo pomembno intenzivno vzdrževanje, kar pomeni, da je bil obisk pri frizerju pogost," pravi Mare Filipič iz salona Mare dresura frizure.

Počesano na stran

"Sodobni produkti nam dajejo večje možnosti, da imamo lase urejene, pogosto pa k urejenim lasem pristaja neurejena brada ali daljša bradica. Lase si lahko uredimo s svetlečimi ali mat produkti, lahko pa si jih (z glavnikom ali s prsti) počešemo na stran," dodaja 
Filipič.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.