Najbolj in najmanj popularni zvezdniki

Foto: FameFlynet Betty White Foto: EPA Denzel Washington Foto: EPA Sandra Bullock Foto: EPA Clint Eastwood Foto: EPA Tom Hanks Foto: EPA Harrison Ford Foto: EPA Morgan Freeman Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: Reuters Will Smith Foto: EPA Johnny Depp Foto: Žurnal24 luzer, carji in luzerji Foto: EPA Paris Hilton Foto: EPA Charlie Sheen Foto: EPA Britney Spears Foto: EPA Kanye West Foto: EPA Arnold Schwarzenegger Foto: EPA Tiger Woods Foto: EPA Kim Kardashian Foto: EPA Mel Gibson Foto: EPA Donald Trump Foto: EPA LeBron James
Po najnovejši anketi sodeč je Betty White najpopularnejša zvezdnica, Paris Hilton pa je najmanj priljubljena.
Oglej si celoten članek

Raziskava ameriške družbe Encino, ki se ukvarja s spletnim anketarstvom, je s pomočjo dva tisoč odraslih prišla do ugotovitev, da je Betty White najpopularnejša zvezdnica. Všeč je kar 86 odstotkom anketirancev, sledita pa ji Denzel Washington (85 odstotkov) in Sandra Bullock (84 odstotkov).

Anketa pa je pokazala tudi, kateri zvezdniki so najmanj popularni. Na prvo mesto se je brez večjih presenečenj zavihtela Paris Hilton (60 odstokov), sledi ji Charlie Sheen (52 odstotkov), na tretjem mestu pa sta se znašla pop princeska Britney Spears in Kanye West (45 odstotkov). Celotni lestvici najbolj in najmanj popularnih zvezdnikov si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.