"Naj nama pride, kot da je zadnjič!"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Strasti v nama so divjale z neznansko hitrostjo. Rekel bi, da sem se počutil ujetega v ognjenih zubljih in njeni živo rdeči kodri so jih več kot odlično posnemali. Od dneva, ko sva se spoznala, sem si jo želel in videl sem, da si tudi ona želi mene.
Oglej si celoten članek

Ves čas sva negovala odnos s pozornostjo, nežnostmi in majcenimi darilci. Najini poljubi so bili kot poezija, ki ti boža vse čute, in v zraku je bilo čutiti naboj, ki se je pretakal med nama. Hrepenela sva drug po drugem, a črte še nisva prestopila. Čakala sva drug drugega, se medtem zadovoljila z novim poljubom ali pa dlanjo v dlani. Brezhibno naličena in z urejeno pričesko je bila videti kot lutka, nežna rutica okoli vratu pa jo je naredila še bolj zapeljivo. Poljubljal sem jo po vratu in ji odvezal ruto. Spustil sem jo, da mi je med prsti spolzela navzdol preko njenega dekolteja naravnost v naročje. Opazil sem, da je globoko zajela sapo in skoraj nepremično strmela vame. Njene srčaste ustnice so tvorile skoraj neopazen nasmešek, njene okrogle rjave oči pa so žarele v neizmernem pričakovanju.

Z dlanjo sem ji šel za hrbet in jo tesno privil k sebi. Čutil sem njene jedre prsi, kako se naslanjajo name in zdelo se mi je, da čutim celo njene bradavičke, ki so od silnega vzburjenja očitno nabreknile. Še bolj me je podžgalo in kar nekoliko predrzno sem jo zagrabil za zadnjico. Ker so bila njena usta blizu mojega ušesa, sem jasno slišal njen globok vzdih. S konicami prstov se je uprla v moje rame, nato pa me strastno poljubila. Dišala je po svežih rožah in ko sem zaprl oči, sem si predstavljal, da sva sredi vrta, polnega opojno dišečih rož. S prsti sem si drznil celo objeti njeno dojko, nato pa ji razpel gumbe na srajci in jo začel poljubljati po goli koži. Gnetel sem njene ljubke prsi, občudoval lepoto pred seboj in hkrati odpenjal nadležno zaponko na njenem hrbtu. Prav dosti tega nisem vadil, a mi je vseeno kar hitro uspelo razgaliti čudovite obline.

Nabreklo bradavico sem ujel med svoje ustnice, jo posesal v usta in preko nje potegnil z vrhom jezika. Ječala je, o moj Bog, kako je lepo ječala. Lotil sem se še druge in presrečen zaradi vsega tega spregledal, da mi je odpela hlače. Kar zdrznil sem se, ko sem na svojem junaku občutil objem njenih drobnih prstov. Njena roka se je počasi pomikala po mojem udu gor in dol, jaz pa sem še močneje napadel njene prsi. Moja dlan je božala njeno razgaljeno stegno in kmalu sem ji s prsti krenil pod krilo. Poln pričakovanja, vzburjen do onemoglosti sem se bližal svojemu cilju. Za hip sem pod prsti začutil tkanino njenih spodnjic, ocenil, da gre za čipke in si predstavljal, kako zelo lepa in seksi mora biti v njih. Vlaga je prodirala skozi vzorec, in ko sem s prsti povsem prekril njeno pohotnico, sem bil povsem prepričan, da sem na pravi poti.

Še glasneje je zaječala in se še močneje oklenila mojega korenjaka. Bil sem presrečen, da živim, da jo poznam in da tako hrepeni po meni. Njene ljubke ustnice so se nenadoma ločile od mojih, na meni je ostal le njen zasanjan pogled in pa seveda roka, ki se je še vedno sprehajala po mojem udu. Od vsega lepega se niti zganiti nisem mogel in sem le opazoval, kako se njeni žareči kodri spuščajo navzdol in se začenjajo pozibavati nad mojim naročjem. Odprtih ust sem pospremil požar na vrhu svojega tiča, ki mu je pretilo, da ga bo vsak hip razneslo na milijon koscev. Visoka temperatura se je razlila po celotnem udu in želel sem si, da nikoli ne bi prenehala. Če samo pomislim, da sem za tisti dan menil, da je vrhunec najinega druženja že mimo … Ko sem se naslednjič zavedel, je sedela na meni, s krilom dvignjenim preko bokov in je z rožnato lepotičko iskala vrh mojega nabreklega uda. Ko sta se srečala, je pohotno sedla nanj, potisnila prsi naprej proti meni, da mi je roke kar same od sebe potegnilo k njim, in se z dlanmi naslonila name. "Ljubezen moja, naj nama pride, kot da je zadnjič!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.