Nadevane jajčne polovičke

Foto: Žurnal24 Jajčne polovičke okrasite s kapro in vejico peteršilja.
Nadevana trdo kuhana jajca so odlična hladna predjed in so še posebej primerna za velikonočni čas, ko je treba vse pirhe, ki jih pobarvamo, tudi pojesti.
Oglej si celoten članek

Recept preberite na Jazkuham.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.