Nad mozolj z zeleno

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zelenkast korektor bo nevtraliziral rdečico mozolja, za podočnjake pa uporabite oranžnega.
Oglej si celoten članek

Poiskali smo nekaj nasvetov mojstrov ličenja, s katerimi boste dosegli, da bo vaš videz popolnejši.

Nanos tuša

Pri nanašanju tuša na veke imejte oči odprte, sicer bo črta neenakomerna. Zarišite tri črtice – eno na zunanjem delu očesa, drugo na sredini in tretjo v kotičku očesa – ter jih nato z eno potezo povežite.

Večje ustnice

Če želite polnejše ustnice, uporabite bleščilo in korektor. Ustnice najprej obrobite s korektorjem, uporabite čopič, nato pa nanesite bleščilo zlate, marelične ali koralne barve.

Spočit videz

Po neprespani noči namesto pudra v kremi in prahu uporabite obarvano kremo. S svinčnikom v bež barvi obrobite oči in tako skrijte rdečico.

Obstojno senčilo

Senčilo nad vekami se ne bo razmazalo, če boste kupili takega s čim manj olja. Da bi senčilo zlezlo v pregibe vek, preprečite z nanosom pudra tudi na veko.

Večje oči

Imate majhne oči, pa bi radi, da bi bile videti večje? Proč s temnimi senčili! Ob očesu nanesite bež senčilo, nato nadaljujte s temnejšimi rjavimi odtenki. Črto med senčili zabrišite s prstom.

Zakrivanje madežev

Za skrivanje nepravilnosti na obrazu uporabite korektorje v barvah, ki delujejo kot nevtralizatorji: metasto zelena prekrije rdečico mozolja, oranžni odtenki podočnjake ...

Sveži lasje

Lasje so lahko videti sveži, čeprav vam je za umivanje zmanjkalo časa. To naredite z nekajminutnim sušenjem tako imenovanega T-območja – las na čelu, vrhu glave in ob straneh. Če želite večji volumen pričeske, uporabite pršilo za lase; lase dvignite, utrjevalec pa razpršite tik ob lasišču, ob vratu, za ušesi in na vrhu glave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.