Načrtuje poroko s Kipom svobode

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Britanka Amanda Whittaker se je zaljubila v Kip svobode. Nad njim je tako očarana, da načrtuje poroko.
Oglej si celoten članek

Britanka se je v ponos Američanov zaljubila leta 2007, od takrat pa mu vsako leto na valentinovo pošlje ljubezensko pismo. Kupila je celo repliko kipa v višini 180 centimetrov, da jo spominja na pravo ljubezen.

"Kip je moja ljubezen na daljavo, nad njim sem preprosto očarana," je zaupala. "Ljudje tega ne razumejo in mislijo, da sem čudna. Ko nisem v njegovi bližini, se stisnem k repliki, da zadovoljim potrebo po fizičnem stiku. Ko poljubim repliko, čutim, da sem povezana z originalom," je še povedala. Ko se je povzpela na njegov vrh, ga je poljubila, turisti pa so jo čudno gledali. A nje to prav nič ne gane, saj se namerava s kipom poročiti.

Amanda trpi za neke vrste motnjo, zaradi katere čuti privlačnost predmetov. Pred Kipom svobode je bila zaljubljena v kovček za boben in zastave. Zaradi občutkov, ki jih je imela do zastav, je celo ostala brez ljubosumnega fanta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.