Načrtoval napad na princa Charlesa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na Novi Zelandiji so aretirali moškega, ki je načrtoval napad na princa Charlesa in njegovo ženo Camillo.
Oglej si celoten članek

V Aucklandu je policija aretirala znanega nasprotnika britanske monarhije, 74-letnega Sama Bracanova. Možje v modrem so ga prijeli, ker je imel pri sebi neidentificirani predmet, s katerim bi lahko ranil kraljevi par, princa Charlesa in njegovo ženo Camillo.

Bracanova opisujejo kot "kugo", saj je v preteklosti že večkrat zmotil državne obiske kraljevih glav. Princa Charlesa je na primer že nekajkrat poskušal "odišaviti" z osvežilcem zraka, da bi z njega "odstranil kraljevi smrad".

Kot poroča TVNZ, je policija že zjutraj obiskala omenjenega gospoda, a je bil ta že na poti v Aukland, kjer je čakal na kraljevi par. Charlesa in Camillo sicer niso pričakali le podporniki. Pozdraviti so ju prišli tudi protestniki s transparenti, na katerih je pisalo, naj si Charles in Camilla najdeta službo.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.