Na slaščičarski sejem v Koper

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Največja prireditev sladic v Sloveniji bo ta konec tedna v Kopru.
Oglej si celoten članek

Sladka Istra

Zavitki, panakote, minjoni, refoškove palačinke, krostate, kroštole, pecivo s figami, bucolaj, fritole piraneze, istrski štruklji, pijane fige in še in še. Vse to lahko pokusite na stojnicah Sladke Istre.

Prireditev

Okušali in kupovali boste lahko sladice in izdelke, značilne za Istro, značilne sladke izdelke posameznih krajev iz Slovenije, kot sta gibanica in blejska kremna rezina, ter sladke izdelke iz drugih delov sveta.V ulici sladkega zdravja bodo ponujali sladice za sladkorne bolnike, alergike in druge posebne skupine, pripravili pa bodo tudi sladke eko- in bioizdelke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:51 21. September 2011.

    zdaj še lahko uživate v sladicah, ko bo davk nabit, kot obljubljajo,boš pa plačo, čevš jih sm pogledo, pal ti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.