Na POP TV imajo MasterChefa, Planet TV pa prihaja s to oddajo

Foto: Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
Foto: Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
V novi oddaji Riba, raca, rak bomo kuhali z znanimi.
Oglej si celoten članek

Na Planetu bodo od ponedeljka, 15. maja, kuhali v novi oddaji Riba, raca, rak, ki ni le kuharski šov, ampak tudi priložnost za spoznavanje znanih obrazov na drugačen način, med kuhanjem v domači kuhinji, pomembni sestavini vseh oddaj pa bosta bolj kot kulinarično predznanje dobra volja in smeh. 

V vsaki oddaji bo sodelovalo pet različno kuharsko podkovanih in (ne)nadarjenih znanih oseb, vsak dan pa bo eden od sodelujočih skuhal večerjo za ostale štiri prijatelje. A zadeva ne bo tako preprosta, saj bo moral kuhar dneva v omejenem času pripraviti predjed, glavno jed in sladico, kot presenečenje pa vsakega gostitelja čaka tudi komični izziv. Po obroku bodo gostje delili svoje mnenje in oceno tako o hrani kot celotni izkušnji, zmagovalna večerja pa bo tista, ki bo na koncu tedna prejela največ točk. 

Skozi oddajo bo gledalce vodil komentatorski glas, ki ga bo posodil vedno navihani Klemen Bunderla, za strokovni komentar kulinaričnega dogajanja pa bo poskrbela kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič, lastnica več priljubljenih bistrojev ter avtorica dveh kuharskih uspešnic.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:57 5. Maj 2023.

    Se dobro da lahko gledamo HR2, arte in 3sat !

  • 11:12 5. Maj 2023.

    Zakaj moram plačevati to sranje na POP kanalizaciji , zakaj nimam izbire ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.