Na Pop TV bomo spremljali tudi ta zvezdniški parček!

Foto: POP TV Eva Luna Mlakar Foto: POP TV Nuša Šebjanič Foto: POP TV Žan Hronek Foto: POP TV Nejc Abram Foto: POP TV Marjana Povše Foto: POP TV Laura Beranič Foto: POP TV Jasmin Cerić Foto: Pop TV Boris Vidovič
Ste pripravljeni na novo sezono?
Oglej si celoten članek

Pred desetimi dnevi je Pop TV razkril prvo polovico tekmovalcev nove sezone resničnostnega šova Kmetija, ki ga mnogi že nestrpno pričakujejo. Med tekmovalci je kar pet starih znancev televizijskih šovov, to so Igor Mikić, Polona Kranjc, Tjaša Vrečič, Nik Triler in Maja Triler.

Sedaj pa je razkril preostanek ekipe, ki se bo pomerila na novi kmetiji na novi lokaciji. Med njimi sta Laura Beranič in Eva Luna Mlakar, ki ju poznamo iz šova Sanjski moški. Eva v Kmetijo vstopa s svojim fantom Nejcem Abramom, ki se zaveda Evinega burnega karakterja, zato je v predstavitvenem videu za POP TV povedal, da ‘bo Evo poskušal držati nazaj, da prepreči prepir’. 

Televiziji je že znan tudi lepotec Boris Vidovič, ki ga poznamo iz Exatlona, leta 2019 pa se je do finala Kmetije uspelo prebiti Novomeščanki Marjani Povše, ki je zdaj pripravljena na zmago.

Zvezdniški trojici tekmovalcev se bodo pridružili še podjetnik Jasmin Cerić, ki je pred leti nastopil v šovu Big Brother, strojnik Žan Hronek in manekenka Nuša Šebjanič.

"Letos bodo tekmovalci največji izziv sami sebi in drug drugemu. Nenehno jih bom soočala s situacijami, ki bodo od njih terjale razmislek ali upoštevati glavo ali srce. Za katero možnost se bodo odločili? S čustvi nabito polna sezona bo ponudila nepričakovane razplete, arena bo dala dobesedno krvave boje, tedenske naloge boleče žulje in neprespane noči. Nekateri tekmovalci bodo zabredli kot še nikoli, se izgubili v lastnih čustvih, meje bodo prekoračene do točke brez povratka. Letos popuščanja ne bo," je povedala voditeljica šova Natalija Bratkovič.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:52 23. Avgust 2024.

    Je kdo v tej državi, ki bi preprečil snemanja takšnih komarcialnih kozlarij..Potencialni gledalci bojkotirajno to poneumljanje Poptv.

  • 08:46 23. Avgust 2024.

    Kmetija psihiatrija!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.