Na Planet TV bo šport vodila Irma Kopič

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ekipi informativne oddaje Planet Danes se je pridružila nova voditeljica Športa Irma Kopič.
Oglej si celoten članek

Športnemu uredništvu v informativni oddaji Planet Danes se je pridružila Velenjčanka Irma Kopič. Voditeljica se je prvič srečala z medijskim svetom na lokalnem mediju v Velenju. Poleg tega pa se je na novinarsko pot podala tudi kot samostojna novinarka in ustvarjala vsebine pod naslovom Ekomat in Dokumentator, katerih tema je bila tudi trajnostni razvoj, na to temo pa končuje tudi diplomo.

V prostem času se Irma rada ukvarja s športom. Najraje odkriva nove kotičke v Kamniško-savinjskih Alpah, a tuj ji ni niti fitnes studio. "Prošnjo za delo sem poslala po naključju in bila zelo vesela, ko sem dobila odziv. Doma smo vsi športniki, tako da mi te teme niso tuje. Celo kakšen stavni listič kdaj pravilno napovem," v smehu pove Irma in doda, da so se ji s tem izpolnile otroške sanje, saj je od nekdaj v rokah držala svinčnik, ki je predstavljal mikrofon, in se igrala voditeljico.

Irma bo zamenjala Natašo Gavranič, ki naj bi odhaja na POP TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.