Na Nove fosile gredo ...

Foto: Žurnal24 (Foto: Rejc Matjaž)
V petek, 18. marca, bodo v Domžalah nastopili Novi fosili. Izžrebali smo pet srečnežev, ki si bodo koncert ogledali brezplačno.
Oglej si celoten članek

Žreb je izbral pet srečnežev – to so Lojze K., Damjan V., Elizabeta P., Milena V. in Vladka L. – ki bodo dobili vsak po dve karti za domžalski koncert. Čestitke!

Skupina Novi fosili, ki se je leta 2005 spet zbrala v zlati postavi, je izdala osveženo zbirko uspešnic Za dobra stara vremena.

 

V zavihku Kviz odgovorite na nagradno vprašanje. Petim srečnežem bomo podarili dve vstopnici za koncert. Žrebanje bo v četrtek, 10. marca.

Na koncertni turneji, v okviru katere se bodo ustavili tudi pri nas, množico oboževalcev s pomočjo zimzelenih pesmi spominjajo na dobre stare čase.

Na koncertu, ki se bo odvijal 18. marca v Domžalah, bomo tako lahko slišali uspešnice, kot so Reci mi tiho tiho, E moj Saša, Šuti moj dječače plavi, Sanja, Plava košulja in mnoge druge.

Vstopnici za koncert lahko z malo znanja in sreče osvojite v zavihku Kviz, kjer vam postavljamo nagradno vprašanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.