Na Kmetiji so jahali: Ganna kričala od užitka

Foto: Planet TV Ganna, Kmetija nov začetek Foto: Planet TV Ganna, Kmetija nov začetek Foto: Planet TV Ganna, Kmetija nov začetek
Kmetje so zajahali kobilo Beti. Ne samo, da so se zabavali, nasmejali so se na Gannin račun, ki je med jahanjem še posebej uživala.
Oglej si celoten članek

"Ne vemo, kaj se je z njo dogajalo. Mogoče užitki ali pa res, zastoj srca," je zmedeno povedal Senad. Ganna je namreč med jahanjem kobile Beti spuščala zelo nenavadne glasove. Tudi Adriana se je spraševala, kaj se dogaja. "Ta orgazem doživlja," je povedala 28-letnica.

Na Gannin račun so se do solz nasmejali, saj je med nekajmetrskim jahanjem vzdihovala in kazala znake pravega užitka. Kaj se je v resnici dogajalo? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:31 19. Oktober 2016.

    jezusek,jezusek,bi reku dudek....ta pa je adios pamet

  • 12:07 18. Oktober 2016.

    WTF od članka. Recimo naslov "Na Kmetiji so jahali: Ganna kličala od užitka", pa sam dolžina vsekakor pa bolj vsebina …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.