Na Hopa gredo ...

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Podelili smo pet brezplačnih vstopnic za ogled animiranega filma Hop. Ste med nagrajenci tudi vi?
Oglej si celoten članek

Petim srečnežem smo podelili po eno vstopnico za ogled animiranega filma Hop. Nagrado prejmejo V. Butolen, S. Vrhovec, A. Ravnih, Ž. Baljak in L. Šemrov. Čestitamo!

Komedija za vso družino
Od ustvarjalcev uspešnice Jaz, baraba prihaja nova komedija, ki združuje vrhunsko animacijo z živo sliko: HOP. Nov film studia Universal Pictures in Illumination Entertainment pripoveduje zgodbo o Ibiju (v slovenski sinhronizaciji mu je glas posodil Lado Bizovičar), najstniškem sinu Velikonočnega zajčka.

Na otoku Rapa Nui, znanem tudi kot Velikonočni otok, pod velikanskimi kamnitimi glavami stoji čudovita tovarna čokolade. 365 dni na leto Velikonočni zajček vlada skupini zajčkov in pišk, ki pripravljajo košare s sladkarijami, da bodo dostavljene otrokom po svetu na velikonočno jutro.

Na večer pred prevzemom očetove vladavine se Ibi odpravi v Hollywood, da bi sledil svojim sanjam in postal bobnar. Ko prispe, sreča Freda (glas mu je posodil Primož Forte), ki je bil ravnokar odpuščen in se je odločil, da si uredi življenje. Potem ko so ga ljubeče vrgli iz družinske hiše, Fred po nesreči povozi Ibija. Ibi z igranjem poškodbe in šokantno zmožnostjo govora uspe prepričati Freda, da mu nudi zatočišče.

Medtem na Velikonočnem otoku desna roka Velikonočnega zajčka, velikanska piška Haso (Jernej Šugman), izkoristi izginotje Ibija za pripravo prevrata. Na koncu se Fred in Ibi, kot zadnji up velike noči, vrneta na otok, da bi rešila ljubljeni praznik.

Svoje glasove so za animirano pustolovščino posodili Lado Bizovičar, Brane Završan, Jernej Šugman, Primož Forte, Nina Valič, Zvone Hribar, Violeta Tomič, Neža Lajevec in drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.