Na Grammyjih popljuvala Russella

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Katy Perry je v svoji novi pesmi, ki jo je včeraj premierno predstavila na Grammyjih, povedala, kaj si misli o zdaj že skoraj bivšem možu Russelu Brandu.
Oglej si celoten članek

Katy Perry je končno iskreno povedala, kaj si misli o Russellu Brandu, s katerim sta tik pred koncem ločitvenega postopka. Svojo novo skladbo Part of Me je predstavila na včerajšni podelitvi grammyjev, vrstice, naperjene proti Brandu, pa so se glasile: "Prežvečil in izpljunil si me, kot da bi bila strup v tvojih ustih. Vzel si mi luč, mi odvzel vrednost ... Raztrgal si me, tvoja ljubezen je bila poceni ... Lahko podeduješ mojega psa, tako ali tako ga nisem nikoli marala. Obdrži svoj diamantni prstan, v bistvu lahko obdržiš vse, razen mene," je Katy skozi glasbo izrazila svoja čustva ob ločitvi.

Perry in Brand sta še zadnje ločitvene papirje podpisala prejšnji teden. Brand od Katy ni zahteval niti centa, čeprav je po zakonu upravičen do polovice njenega premoženja. Pevka pa je ločitvene papirje podpisala z nasmehom na obrazu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.