Na forumu vprašala za mnenje o imenu za otroka, kar je slišala, ji ni bilo všeč ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako so komentatorji pokomentirali njen izbor.
Oglej si celoten članek

Na priljubljenem forumu Starševski čvek smo naleteli na zapis bodoče mamice, ki je po odzivu tašče podvomila v ime, ki sta ga z možem izbrala za še nerojeno hčerko. 

"V novembru imam rok. Kolikor kaže, bo gotovo punčka. Že dolgo nazaj, sem se odločila za ime Irina. Oče otroka je rekel, da nima nič proti. Moja mami je navdušena. Njegova mama pa pravi, da je ime grdo in naj izberemo kaj drugega. Tudi nekatere moje prijateljice so rekle, da bi bilo kakšno drugo ime boljše. O tem imenu sanjam že zelo dolgo. Moja druga izbira bi bila morda Alina, Nataliya ali pa Aleksandra, vendar nobeno mi ni tako zelo lepo kakor Irina. Kaj naj storim? Če ima kdo se kašsne predloge za imena za punčko, bi prosila, da jih napišete," je zapisala na forumu.

Pod njenim zapisom se je nabralo ogromno komentarjem, med drugim tudi ta: "Res je grdo ime. Zveniš mi kot neka (pre)mlada single mom."

A ta še ni bil najhujši ... Kaj vse je morala bodoča mamica o svojem izboru poslušati, izveste TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.