Na Dunaju so se vrteli

Foto: Reuters operni ples Foto: Reuters operni ples Foto: Reuters operni ples Foto: Reuters operni ples Foto: Reuters operni ples Foto: Reuters operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples Foto: EPA operni ples
Na Dunaju se je sinoči odvijal sloviti operni ples, ki ga vsako leto organizira podjetnik Richard Lugner. Letos se je v dvorani trlo šest tisoč ljudi.
Oglej si celoten članek

Lugner vsak leto povabi tudi posebnega gosta oziroma gostjo. Letos je bila glavna zvezda plesa Brigitte Nielsen. Med gosti iz sveta politike, športa in zabave so bili med drugim tudi igralec Roger Moore, manekenka Helena Christensen, igralki Rosario Dawson in Oona Chaplin, violinist David Garett, prvi mož Združenih narodov Ban Ki Moon, hrvaški premier Zoran Milanović, švedski zunanji minister Carl Bildt, nekdanji dirkač Niki Lauda, nekdanji tenisač Boris Becker in nekdanji nogometaš Lothar Matthäus. Med srečnimi povabljenci je bil tudi prvak Pozitivne Sloveniji Zoran Janković, ki ga je gostil dunajski župan Michael Häupl.

Operni ples je vsako leto ena od najbolj pričakovanih prireditev v Avstriji. Zelo zaželene so vstopnice, katerih cene se za nepovabljene začenjajo pri 250 evrih, za ložo pa je treba odšteti 18.500 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.