Mutijeva v krempljih davčne inšpekcije

Foto: Žurnal24 Italijanska igralska diva Ornella je utajala davke, zaradi česar mora državi pla
Tudi zvezde utajajo davke, kar zelo dobro vedo italijanski davčni inšpektorji, ki so tokrat razkrinkali Ornello Muti.
Oglej si celoten članek

Ni prvič, da je italijanska davčna inšpekcija kakšno slavno osebnost razkrila kot davčno utajevalko. Po Valentinu Rossiju in številnih drugih italijanskih estradnih zvezd se je tokrat v njihove lovke ujela igralka Ornella Muti.

Mutijeva, s pravim imenom Francesca Romana Rivelli, bo morala državi poravnati  približno 2,3 milijona evrov davka, ker v devetdesetih letih prejšnjega stoletja ni plačevala davkov italijanski davčni upravi, saj je svoje stalno prebivališče leta 1994 uradno prestavila v Monte Carlo.

Njeni številni nastopi v italijanskih filmih in oddajah, pogosto udeleževanje modnih revij in večerij v Italiji, redno plačevanje varuške v Rimu in številni letalski poleti z redno vrnitvijo v Rim ter pogosta uporaba kreditnih kartic v tujini (Los Angeles, Pariz, New York, Sao Paolo, München in Milano ter nikoli v Monte Carlu) pa dokazujejo, da se je igralka uradno tja zatekla samo zaradi davčnih olajšav in da tam pravzaprav nikoli ni živela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.