Murray izdal Jacksonove poslednje besede

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Conrad Murray je izdal, da ga je Michael Jackson tik pred smrtjo prosil za "mleko".
Oglej si celoten članek

S tem je menda mislil na propofol, drogo bele barve, zaradi katere je umrl. To je Murray povedal v dokumentarcu Michael Jackson and the Doctor: A Fatal Friendship (Michael Jackson in zdravnik: usodno prijateljstvo), ki ga je televizijska mreža NBC začela snemati pet mesecev po smrti velikega pevca. "Moledoval je, naj mu dam še malo mleka, saj mu je edino to pomagalo zaspati," je izjavil Murray, ki je bil ta teden obsojen nenaklepnega uboja.

To še ni vse. Za dokumentarec, ki ga bodo predvajali ta petek, pa Murray ni izdal le Jackovih zadnji besed, ampak je tudi opisal, kako je bil kralj popa videti tik pred smrtjo. "Se spomnite maske, ki jo je nosil za spot Thriller? Takšen je bil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.