Muff dajejo svež poletni hit

Sveža skupina Muff je spomladi posnela svoj prvenec Ti daješ, ki so ga pred kratkim opremili še z videospotom.
Oglej si celoten članek

Mlada skupina Muff za svoj prvi singel predstavlja seksi, razigrano in nalezljivo pesem Ti daješ, ki z medenim vokalom, funky kitaro in zibajočim ritmom napoveduje eno od uspešnic letošnjega poletja.

Muff je projekt kitarista Tadeja Koširja in producenta Cazzafure, ki je dokončno zaživel, ko sta se jima pridružila še pevka Senidah in bas kitarist Gregor Robić. Kitarist Tadej Košir je poleg lastnega  ustvarjanja že sodeloval z mnogimi slovenskimi glasbeniki, med katerimi so tudi Neisha, Zlatko, Alenka Godec in Trkaj. Cazzafuro pa poznamo kot avtorja številnih slovenskih uspešnic, med katerimi sta Ko bi le vedel Jadranke Juras in Poznaš ta zvok raperja Zlatka. Svoj vokal je med drugim "posodil" tudi dvema Zlatkovima duetoma: s Tino Marinšek v pesmi Mi je žal ter z Nino Pušlar v V iskanju sreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.