Mož naju je zmotil pri seksu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prvič se je zgodilo, da je bil v naši hiši po tistem, ko sva se zapletla v kratko romantično avanturo. Mož ga je pri vratih nasmejan sprejel in takoj omenil, da se nista videla že od zadnjega piknika.
Oglej si celoten članek

Žar na vrtu za hišo je bil pripravljen, prihajali so tudi ostali in nenadoma je v hiši vršalo kot v čebelnjaku. Izmuznila sem se v sobo, da bi se preoblekla. Bilo je noro vroče in kljub temu, da sem bila pred kratkim pod hladno prho, ni nič pomagalo. Poigravala sem se z mislijo, da bi imela na sebi le vrhnji del kopalk in vroče hlačke. Ideja mi je bila všeč, zato sem se pričela slačiti in iz predala potegnila modrček, ter zares ultra kratke, rumene hlačke. Rada sem se opazovala oblečena vanje, saj so lepo poudarile mojo seksi zadnjico. Zbala sem se, da bi morda izpadla preveč izzivalna, toda globoko v meni je nekje tlel plamenček zlobe, da bi znova spomnila Petra na to, da bi se spomnil najine zadnje avanture.

Potem pa se je zgodilo presenečenje, ki ga nikakor nisem pričakovala. Prav počasi je nekdo pritisnil na kljuko in še bolj počasi pričel odpirati vrata. Menila sem, da je mož, ko pa sem med njimi ugledala lepi Petrov obraz me je po na pol golem telesu pošteno zaščemelo. "Opa, bejba! Greš naga ven?" Me je vprašal. "Kaj stojiš tam?! Stopi noter in zakleni!" Sem mu odvrnila. Opazila sem rdečico na njegovih licih. "Želel sem te samo osebno pozdravit," je rekel. "Samo to? Hm, potem pa hvala." Že naslednji trenutek sva se zavalila po veliki postelji, z mojega telesa pa je odletelo še tisto malo, kar sem imela oblečenega. Občutek, ki me je preveval, je bil neopisljiv z besedami. Žarela sem od vzburjenja in želje po nečednostih, po drugi strani pa mi je po žilah butal adrenalin ob misli na to, da se onegaviva le nekaj vrat stran od množice prijateljev in mojega moža. Ni mi bilo mar za to, da bom znova prevarala človeka, ki je to meni storil že večkrat. Oprostila mu nisem, sem pa sklenila, da bom poslej uživala svoje življenje. Z njim ali brez njega.

Moja gola koža je bila prekrita z njegovimi vlažnimi poljubi, ki so pristali celo na vzburjeni češpljici. Vso medeno sem mu nastavljala pred našobljene ustnice, ki so jo objemale in sesale. Vrh njegovega jezika je poiskal nabrekli gumbek radosti, ga pričel obdelovati in iz mene delati pravo pokvarjenko. Grabila sem ga za ušesa, si ga pritiskala med noge in z razbeljeno češpljico toliko časa suvala ob njegove ustnice in jezik, da mi je strašansko prišlo. V krčih sem se izgubila med rjuhe in se prepustila njegovemu ljubkovanju. Časa žal nisva imela na pretek, zato sva se odločila, da se razideva. Kljub temu pa se je pri vratih še enkrat stisnil k meni in me poljubil. Takrat sem opazila, kako čvrsto mu stoji in takšen seveda ni mogel nazaj v družbo. Kljub stiski s časom sem segla po njegovi zadrgi in na plano izpustila trdega tiča. Kot vzmet je udaril ob mojo dlan, nasmeh na njegovem obrazu pa je povedal, kako zelo se veseli moje odločitve. Predala sem se mu s hrbtom naslonjena na steno.

Z desno nogo sem se visoko oklenila njegovega pasu, ter vzela vase čvrsto zverino, ki sem jo že dolgo pogrešala. Sunkovito se je zabijal vame in mi vse hitreje dihal tik za ušesom. Njegovi prsti so se krčevito oprijemali mojih ritnic, ki sta drgnili gor in dol po prijetno hladni steni, korenjaka pa sem čutila globoko v muci vsakokrat, ko se je zabil vame. Posesala sva si ustnice in jezika, kot bi se želela požreti in ne le podreti. Strast, ki zavre med nama je nekaj norega in lagala bi, če bi dejala, da se mu lahko uprem. Nenadoma mi je prihajal po stegnu, mi ječal na uho in se mi opravičeval za to. "Sandra, na vrt gremo. Prideš?" Je vprašal mož in potrkal na vrata. "Že prihajam … že prihajam …"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.