Moškim krati spanec: Nives pokazala, kako raztegljiva je

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pri 42 letih v hudo dobri formi ...
Oglej si celoten članek

Hrvaška pevka in igralka Nives Celzijus, ki je znana po razkazovanju svojih pregrešnih oblin, je svoje oboževalce razgrela s posnetkom, na katerem je naredila popolno špago in to z zaobljeno zadnjico obrnjeno proti objektivu. V pajkicah kožne barve, v katerih je videti, kot bi bila gola, se je raztegovala na stadionu Dinama in navdušila oboževalce. Za 42 let res ni slabo!

A zapeljiva Nives ni vedno videti tako popolno, nedavno je objavila video, kako je videti ob nedeljah videti v razvlečenih oblačilih, ko pripravlja kosilo in pripisala: "Nedeljski realizem. Ali ste vi videti boljše ob nedeljah?" 

Očitno pa nad Nives niso navdušeni vsi. Da o pevki nima lepega mnenja, je že leta 2021 dala vedeti najbolj slavna prodajalka sadja na Balkanu, Kristina Mandarina. "Ne primerjajte me z osebami, ki živijo in molijo za vsak članek. Toliko iz moje strani," se je razburila Kristina in kasneje tudi objavila fotografijo, na kateri je Nives v podobnih kopalkah kot ona in pripisala: "Profesionalec in amater."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:26 26. Januar 2024.

    Ja zelo je nategljiva!!!! Kokoš!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.