Moj mož je ženska!

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Po šestih mesecih zakona je Indijka ugotovila, da je njen mož v resnici ženska.
Oglej si celoten članek

Indijka Minati Khatua naj bi prikrito resnico ugotovila po tem, ko je svojega soproga ujela pri kopanju. Njen mož Sitakant Routray ji je namreč govoril, da ne more izpolnjevati svojih zakonskih dolžnosti zaradi verskega rituala.

"Mislila sem, da je do mene iskren in spoštljiv. Toda ko sem vstopila v kopalnico, ni bilo nobenega dvoma, da je moj mož stoodstotno ženska."

Policija je zdaj sprožila raziskavo, saj preiskovalci menijo, da se je ženin mogoče poročil zaradi bale ob takšnih priložnostih, pri čemer dobi tudi avto, zlati nakit in 350 funtov v gotovini. Poleg tega naj bi Routray zdaj z avtom in džipom, ki sta bila kupljena s posojili na njeno ime, izginil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.