Modrček, ki hladi

Foto: Žurnal24 Z modrčkom lahko prsi povečate za dve številki. (Foto: Istockphoto)
Novost na tržišču je push-up modrček, ki poleg učinka povečanja prsi v vročih dneh nudi tudi prijetno osvežitev.
Oglej si celoten članek

V industriji spodnjega perila smernice črtajo Britanci, ki so, kot pravijo sami, končno ustvarili popoln modrček za prav vsako oprsje.

Hladi in poveča
Instant Boob Job Bra je tržišče osvežil s prijetnim hladilnim učinkom, in kot zatrjujejo proizvajalci, z učinkom, ki videz prsi ohranja popolnoma naraven. Za to so zaslužna mikro zrnca, ki se prsim popolnoma prilegajo in tako poudarijo njihovo naravno obliko, čeprav prsi povečajo kar za dve številki.

Modrček za vse
Čeprav so push-up modrčki praviloma namenjeni ženskam z manjšimi košaricami, pa bodo po novem modrčku lahko posegle tudi tiste z bujnejšim oprsjem. Modrček je dostopen preko spletne prodaje za okoli 26 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.