Mlada mamica deležna čudnih pogledov

Foto: Tiktok (@shaes_6293)
Foto: Tiktok (@shaes_6293)
Mlada mamica Shaely iz ZDA je velikokrat deležna čudnih pogledov, saj je še sama videti kot otrok.
Oglej si celoten članek

"Vstopimo v trgovino in takoj vem, da me bodo vsi gledali, saj sem videti stara 12 let. Vendar imam tetovaže in ob sebi triletnika, ki me kliče mama," pravi Shaelyn. Tudi sin jo velikokrat vpraša, zakaj ljudje na sprehodu strmijo vanjo.

Nekateri so ji prek socialnih omrežij pošiljali sporočila, da ji ne verjamejo, da je stara 21 let: "Ni šans, da si stara več kot 14 let." 

"Pri nas je enako! Moj sin je zdaj star šest let, na rokah imam tetovaže in ljudje mislijo, da sem stara 16 let. V resnici sem stara 26 let," pravi druga oseba.

@shaes_6293 Noah has straight up asked people why they were staring at us 😭😂 #momtok #FastTwitchContest #foryou #cute #fyp #youngmom ♬ original sound - lexi 🍂

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:07 27. Avgust 2023.

    Dobra mamica 💕💘😌

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.