Miss Slovenije bo dobila 30.000 evrov

Foto: Žurnal24 Naslednica Sandre Adam bo med drugim poleg že standardnega jeklenega konjička v
Najlepša Slovenka bo dobila bogate nagrade v skupni vrednosti 30 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Bodoča miss Slovenije, ki jo bomo dobili že čez dobrih 14 dni, bo poleg naziva najlepše prejela še številne nagrade v skupni vrednosti 30 tisoč evrov.

Poleg že standardnega jeklenega konjička bo v enoletno uporabo dobila tudi električni skuter, lepotico pa bodo tudi oblekli, obuli in okitili. Denarja ji ne bo treba trošiti niti za kozmetični in frizerski salon, prejela pa bo tudi brezplačni tečaj ličenja, prenosni računalnik, očala in številne torbice in kovčke, v katere bo spravila vse potrebno za svetovni izbor v Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.