Mischa ima psihične težave

Foto: Žurnal24 Mischino zdravstveno stanje ni ravno najboljše.
Ameriška igralka Mischa Barton je zaradi resnih osebnih težav pristala v psihiatrični bolnišnici. Reševalci so sinoči prejeli klic iz Mischinega doma, da ima igralka hude "zdravstvene težave".
Oglej si celoten članek

Zvezdnico so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer so jo namestili v psihiatrični oddelek, saj naj bi 23-letna igralka imela hude osebne težave. Na podoben način so oskrbeli tudi princesko popa, Britney Spears, ki je januarja lani doživela živčni zlom.

Mischa je v psihiatrični ustanovi pristala že dve leti prej, ko je bila pod hudim stresom zaradi snemanja priljubljene najstniške nadaljevanke The Orange County. Tudi tokrat bodo igralko na psihiatričnem oddelku zadržali toliko časa, dokler si ne bo opomogla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.