Miro grozil: "Vse bomo razbil, vse bomo razfu***"

Foto: Planet TV/ zurnal24.si
Foto: Planet TV/ zurnal24.si
Patricija je temperamentnemu Miru dvignila pokrov.
Oglej si celoten članek

Dekleta fantom pri zajtrku niso želela pomagati z recepti, češ da tudi oni niso pomagali njim. Miro je to zanikal in začel naštevati situacije, v katerih so fantje priskočili dekletom na pomoč. Patricija se z njim ni stirnjala in začela precej na glas zagovarjati svoje stališče. 

To je Mira tako razjezilo, da je zapustil kuhinjo in mladini ter štajerskemu klanu napovedal vojno: "Smrkolinke, jebe*** mater, vse bomo razbil, vse bomo razf****." Povedal je, so mladi v šovu nevzgojeni otroci, ki nimajo spoštovanja do starejših in da bo z njimi že obračunal. Tekmovalci pa so ob njegovih besedah le utihnili, se nasmihali in spogledovali. Situacijo je poskušala umiriti Breda, ki je mnenja, da pri hrani si bodo pa menda že pomagali, a je bila povsem preslišana. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:38 23. Marec 2016.

    Itak se v te šove prijavlja samo "ološ".

  • 09:57 23. Marec 2016.

    Pri takih besedah se clovek vprasa kdo je nevzgojen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.