Miro Cerar prvič na javni dogodek z novo partnerko

Foto: mediaspeed Miro Cerar, Maja Stropnik Foto: mediaspeed Miro Cerar, Maja Stropnik Foto: mediaspeed Miro Cerar, Maja Stropnik
Na Brdu pri Kranju je predsedniku vlade Miru Cerarju ob strani stala njegova nova partnerka Mojca Stropnik.
Oglej si celoten članek

Predsednik vlade Miro Cerar in predsednik Republike Slovenije Borut Pahor sta na Brdu pri Kranju tradicionalno sprejela diplomatski zbor ob začetku novega leta.

Pahorju se je kot ponavadi, pridružila partnerka Tanja Pečar, Cerar pa je na sprejem pripeljal svojo novo partnerko, odvetnico Mojco Stropnik. Da sta Stropnikarjeva in Cerar sveže zaljubljena, smo poročali že pred dobrim mesecem, zdaj pa sta zvezo potrdila tudi na uradnem dogodku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 19:40 4. Februar 2017.

    Tako, tako, zakaj bi samo ena imela to priložnost. ;-))

  • 12:07 2. Februar 2017.

    Ta bo pa izkoristil tale premierski položaj. <br />Se pa nekateri zgražajo nad Trumpom, pa večino jih je celo poročil. …

  • 07:11 2. Februar 2017.

    škoda....le kam je gledala???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.