Mirko Mayer se je spravil nad Jonasa

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Mirko Mayer in Jonas Žnidaršič sta se "udarila“ na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Jonas Žnidaršič se je na Televizijo Slovenija vrnil s satirično oddajo Kaj dogaja? in že v prvi oddaji "dregnil" ob Slavka Bobovnika, ki na Planet TV vodi kviz Milijonar, v katerem je kot voditelj nekoč blestel Jonas.

Milijonar Milijonar: Ups, Bobovniku se je zgodila napaka

"Poslušajte ljudje, ne ga biksat, dajte Slavku malo časa, da se znajde v zabavnem programu. Saj se bo, saj je legenda, ne da pa se seveda kar v prvi oddaji doseči standarda, ki ga je v milijonarju postavil Boštjan Romih," se je pošalil Jonas, Milijonarja je kasneje namreč vodil tudi Boštjan Romih.

Pošalil se je tudi na račun zneskov, ki jih v šovu delijo. "1200 evrov za 10 pravilnih odgovorov, mislim kvaaaa, a res, halo. Kaj je zdaj Planet TV, a nočete dati denarja od sebe? A se greste kviz ali snemate nadaljevanje filma revni milijonar," je izrazil ogorčenje.

Na njegove besede se je po Twitterju odzval voditelj na Planet TV, Mirko Mayer. "Žalostno, kako hitro je @milijonar spet podlegel lastnemu egotripu. V nekaj mesecih od ponižnega iskanja službe, do suverenega ON AIR norčevanja iz @Sbobovnik,“ je zapisal na Twitterju. Jonas, ki na Twiiterju nosi vzdevek milijonar, mu je odgovoril, da je Bobovnika branil in da se je pošalil le na račun prenizkih nagrad.

milijonar

Mayer mu ni ostal dolžan in spomnil, da je bila nagrada v njegovem Milijonarju še nižja. Omenil je tudi novi kviz na TVS, Joker, ki ga vodi Mario Galunič in v katerem glavna nagrada znaša še manj - 20 tisoč evrov.

milijonar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 06:04 14. Marec 2019.

    če se oddaja imenuje milionar mora biti glavni dobitek MINIMALNO 1. MILION PIKA

  • 06:03 14. Marec 2019.

    tuda jaz ne vem kdo je ta Mayer

  • 15:55 13. Marec 2019.

    kdo je ta pametni Mirko MAyer ?? prvic slisim zanj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.