Mirelin mož: "V preteklosti je že bila nezvesta"

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Mirelin mož Andrej o nočnih aktivnostih med njegovo ženo Mirelo in postavnim Markom.
Oglej si celoten članek
Mirelin mož Andrej upa, da ženine igrice z Markom niso pristne. "Jaz upam, da je to igra. Da je vse šov. To sva vedela, še preden je šla v Big Brother, da bodo tam zaprti in da se zna marsikaj dogajati. Vem, kako si ona želi tega denarja in mislim, da ji lahko celo spremenijo pogodbo, če naredi nekaj za večjo gledanost. Upam, da gre za to. Vem pa, da je za tisti denar pripravljena narediti vse. V vsakem primeru bom prišel po njo, nato pa bova doma razčistila, umazanega perila ne nameravam prati v javnosti," pravi Mirelin mož.
 

Preberite: Marko je okusil Mireline ustnice

Kaj pa, če vse le ni igra, bi ji Andrej oprostil nezvestobo? "Težko verjetno, saj sva dve leti nazaj prekinila za šest mesecev, ker je bila Mirela nezvesta. Takrat sva se pogovorila in sem ji to oprostil, a mislim, da ji ne bi več," še dodaja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:42 24. Marec 2016.

    Saj pa tale usekanec ravno tako ni pri pameti kot cela njena družina.Porivajo se križem kražem kot podgane to je …

  • 21:02 18. Marec 2016.

    ...vprašaš lohk,briga te pa ravn en tulk !

  • 10:36 17. Marec 2016.

    to je ženska ,ki za denar proda tudi dušo.samo da si lahko nalaga plastike nase.fuj.je pa res da ti nimajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.