Mileyjin oče tvital nagnusno fotko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mlajši brat Miley Cyrus Braison je zaradi hujših krvavitev obležal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Konec tedna za Braisona Cyrusa ni bil ravno rožnat, mladenič je namreč hudo krvavel, kar je bila posledica operacije na mandljih, ki jo je prestal prejšnji teden. "Imeli smo divjih 24 ur, vendar je moj sin zdaj doma in vse je ok, čeprav je zelo krvavel," je na Twitterju napisal njegov oče Billy Ray Cyrus in pripel grozljivo fotografijo, na kateri Braison bruha kri.

Brat slavne Miley Cyrus je kasneje na Twitterju pojasnil: "Prejšnji teden so mi odstranili mandlje. Ne vem točno, kaj se je zgodilo, vendar sem začel iz arterije močno krvaveti. To je bil najstrašnejši dan v mojem življenju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.